Μια όμορφη συνεργασία.

Μια σημαντική συνεργασία, γεννιέται!!!
Η καλλιτεχνική εμψυχωτική ομάδα "οι Άγγελοι της Χαράς" και οι εξυπηρετούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", ξεκινούν ένα νέο ταξίδι εξερεύνησης της καλλιτεχνικής φύσης του ατόμου στο Φάσμα του Αυτισμού.
Καλή Σχολική Χρονιά

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές "Η ΑΡΓΩ", εύχονται σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με την υπενθύμιση πως τα σχολικά χρόνια είναι τα πιο γλυκά.
Τα Κέντρα μας, λειτουργούν ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου για τους ωφελούμενους του απογευματινού προγράμματος και τους νέους μας στα Καλύβια Αττικής και από την 11η Σεπτεμβρίου λειτουργεί και το πρωινό ΚΔΗΦ στον Πειραιά.

Σημαντική πρωτοβουλία της TheHappyArt

Τρίτη 21 Μαρτίου - 1η sensory friendly προβολή
Σήκω και Χόρεψε, περπάτα, φώναξε η τραγούδα!
Αυτές είναι οι Sensory Friendly προβολές των Village Cinemas και του TheHappyArt.

Περισσότερα...

Δωρεά της εταιρίας Polembros

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Polembros Shipping Limited για τη 2η (τα τελευταία δύο χρόνια) δωρεά ύψους 5.000 ευρώ με σκοπό τη δημιουργία πινάκων ζωγραφικής από το Ξυλουργικό Εργαστήριο του Κέντρου Διημέρευσης του Σωματείου μας οι οποίοι θα κοσμήσουν 3 νεότευκτα πλοία της Εταιρίας. (το Prudent Warrior, το Reliable Warrior και το Dilos Warrior)

Ευχόμαστε ήρεμες θάλασσες.
   

Δωρεά του "ΔΕΣΜΟΣ"

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο