ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Άλλη μια ανθρώπινη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του "σχολείου" μας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών
ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Γιάννης Μόραλης, ο Αντιπερειφεριάρχης Πειραιά κύριος Γιώργος Γαβρίλης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κύριος Ράπτης Σταμάτης, ο πρόεδρος του Οίκου Ναύτου κύριος Αυγουλάς Βαγγέλης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων κύριος Τσάμης, ο πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας κύριος Ζεύκης Αθανάσιος, ο εκδότης της εφημερίδας "ΦΩΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ" κύριος Κανατσέλης Γιάννης, οι αγαπητοί μας φίλοι και συμπαραστάτες για σειρά ετών κύριοι Πρίντεζης Αντώνιος, Μουρατίδης Χρήστος, Παπαγιαννάκης Δημήτρης.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον πλωτάρχη Λ.Σ. κύριο Μπάνο Νικόλαο και την μπάντα του Λ.Σ., τα παιδιά τους γονείς και τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά για την ηθική τους συμπαράσταση καθώς και το Δ/ντή του ΕΕΕΕΚ Πειραιά κύριο Καρούμπη για την παραχώρηση 150 καθισμάτων.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του ΑΡΓΩ και στους εργαζόμενους για τη συλλογική προσπάθεια και το έξοχο αποτέλεσμα.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
Συνεχίζουμε μέχρι την 21η Ιουλίου.

Περισσότερα...

Σημαντική πρωτοβουλία της TheHappyArt

Τρίτη 21 Μαρτίου - 1η sensory friendly προβολή
Σήκω και Χόρεψε, περπάτα, φώναξε η τραγούδα!
Αυτές είναι οι Sensory Friendly προβολές των Village Cinemas και του TheHappyArt.

Περισσότερα...

Δωρεά της εταιρίας Polembros

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Polembros Shipping Limited για τη 2η (τα τελευταία δύο χρόνια) δωρεά ύψους 5.000 ευρώ με σκοπό τη δημιουργία πινάκων ζωγραφικής από το Ξυλουργικό Εργαστήριο του Κέντρου Διημέρευσης του Σωματείου μας οι οποίοι θα κοσμήσουν 3 νεότευκτα πλοία της Εταιρίας. (το Prudent Warrior, το Reliable Warrior και το Dilos Warrior)

Ευχόμαστε ήρεμες θάλασσες.
   

Δωρεά του "ΔΕΣΜΟΣ"

Ευχαριστίες

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο