Δωρεά της εταιρίας AVIN

Φεβρουάριος 2024

Η Εταιρία ενέργειας και πετρελαιοειδών avin συμβάλλοντας έμπρακτα στην βελτίωση της καθημερινότητας των ωφελούμενων και των εργαζόμενων του Σωματείου μας, προσέφερε στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στον Πειραιά, 1.500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης.
Σας ευχαριστούμε θερμά, εκτιμούμε ιδιαίτερα την χειρονομία σας.

Δωρεά από ΔΕΣΜΟΣ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, δωρεά 2.000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης από τον ΔΕΣΜΟΣ για τις ανάγκες θέρμανσης των δομών στα Καλύβια Αττικής.

Δεκέμβριος 2023 - Δωρεά από τον ΔΕΣΜΟΣ

Σήμερα είχαμε την χαρά να παραλάβουμε 2.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης προσφορά του DESMOS non profit foundation στους ενοίκους του Οικοτροφείου και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Σωματείου μας στα Καλύβια Αττικής.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους του ΔΕΣΜΟΥ, που για μία ακόμη φορά ενδιαφέρθηκαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα στις ανάγκες μας.

Σωματείο ΕΙΡΗΝΗ - Δωρεά

Το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας ΕΙΡΗΝΗ ανταποκρινόμενο για πολλοστή φορά στις ανάγκες των ενοίκων του Οικοτροφείου και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", προχώρησε στην προμήθεια και ΔΩΡΕΑ 36 μονών παπλωμάτων ώστε ο επερχόμενος χειμώνας να είναι πιο ζεστός για τους εξυπηρετούμενούς μας.

Eυχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη του Σωματείου Ειρήνη για την έμπρακτη και συνεχή του στήριξη.

Νέα δωρεά του Σωματείου Ειρήνη

Τα μέλη του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας "ΕΙΡΗΝΗ", για μία ακόμη φορά αποδεικνύουν την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους  για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων του Σωματείου μας, προσφέροντας με ΔΩΡΕΑ ηλεκτρογεννήτρια ικανή να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτροδότησης του συνόλου των εγκαταστάσεων μας στα Καλύβια Αττικής.

Η δωρεά ανέρχεται συνολικά στα 20.212 ευρώ και προσφέρει μόνιμη και αξιόπιστη λύση στο συχνό πρόβλημα των διακοπών στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.


.... στην Πρόεδρο κυρία Γεωργαντά και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΕΙΡΗΝΗ

Δωρεά από την Ένωση Μαζί για το Παιδί

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" έμπρακτα βρίσκεται για μία ακόμη φορά κοντά μας με τη δωρεά τροφίμων για τους ενοίκους του Οικοτροφείου και των ΣΥΔ του Σωματείου μας.
Απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Δωρεά του Σωματείου ΕΙΡΗΝΗ

Το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας "ΕΙΡΗΝΗ", ανταποκρινόμενο πρόθυμα και άμεσα στις ανάγκες του Σωματείου μας, προσέφερε την επίπλωση, τον ιματισμό (σεντόνια, κουβερλί και παπλώματα) δωρεά ύψους 23.549 ευρώ, καθώς και ένα ψυγείο και ένα καταψύκτη (επαγγελματικά) κόστους 4.000 ευρώ, για τις ανάγκες των ενοίκων των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στα Καλύβια Αττικής.   

Ευχαριστούμε θερμά και εκτιμούμε ιδιαιτέρως την πράξη αυτή.

ΔΕΝΤΑΚΗΣ ΑΕ - Δωρεά

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς, οι εξυπηρετούμενοι και οι εργαζόμενοι του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», ευχαριστούν θερμά την εταιρία εμπορίας φρούτων και λαχανικών Δεντάκης ΑΕ για το ειλικρινές, έμπρακτο, διαρκές ενδιαφέρον καθώς και για τη στήριξη που η εταιρία παρέχει στην υλοποίηση του έργου και των στόχων μας.

Η συμβολή της - όλα αυτά τα χρόνια - στην ποιοτική διατροφή των νέων μας, στο Οικοτροφείο και στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης,  αλλά και πρόσφατα με την κάλυψη του κόστους συντήρησης και επισκευών του σχολικού λεωφορείου της Δομής των Καλυβίων, καθώς επίσης και για τις ανάγκες εξωραϊσμού και οργάνωσης των αιθουσών εκπαίδευσης του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας στον Πειραιά, είναι καθοριστική, μας συγκινεί και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που φροντίζουμε καθημερινά.

 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - Δωρεά

Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά το Σωματείο - μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - "Μαζί για το Παιδί" για την ευγενική προσφορά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, ζάχαρη, λάδι, δημητριακά, γάλα κλπ) προς τους εξυπηρετούμενους του Οικοτροφείου και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στα Καλύβια Αττικής.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 3

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο