Δωρεά της UNITAIR

Μάρτιος 2021

Με ιδιαίτερη χαρά, παραλάβαμε από την εταιρία Unitair έναν ολοκαίνουριο και χρησιμότατο αεροσυμπιεστή που θα αναβαθμίσει το ξυλουργικό μας εργαστήρι.
Απευθύνουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!


Δωρεά της LaVacheQuiRitGreece

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την εταιρεία @LaVacheQuiRitGreece για τη ΔΩΡΕΑ 76 συσκευασιών La Vache Qui Rit Original και 38 συσκευασιών La Vache Qui Rit Light στους ενοίκους του Οικοτροφείου μας στα Καλύβια Αττικής.
Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα εμψύχωσης "οι Άγγελοι της Χαράς" για την συμβολή στην πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και χαρούμενες γιορτές με ασφάλεια.

Δωρεά H/Y - Ιούνιος 2019

Διοίκηση του Σωματείου μας ευχαριστεί θερμά την εταιρεία TransMar Shipping και ειδικά την κυρία Μαργαρίτα Καβούκα Πουρναροπούλου για τη δωρεά 8 πλήρων συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.Δωρεά από τον Όμιλο ΟΤΕ

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ από τη Διοίκηση, τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους του Σωματείου ¨Η ΑΡΓΩ" στον Όμιλο ΟΤΕ για τη δωρεά τεσσάρων Η/Υ.

Δωρεά από τον ΟΛΠ

Λίγο πριν υποδεχθούμε το 2019, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά, προσέφερε σε όλους τους εξυπηρετούμενους του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Σωματείου μας, δωροεπιταγή ύψους 38, 43 ευρώ, των καταστημάτων ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά !!!

Δωρεά της εταιρίας Barilla

Δωρεά της εταιρίας Polembros

Η Εταιρία Polembros Shipping Limited, για δεύτερη φορά τα δύο τελευταία χρόνια, εμπιστεύεται τη δημιουργικότητα των εκπαιδευομένων και των εκπαιδευτικών του Κέντρου Διημέρευσης ΑμεΑ του Σωματείου μας. Το ξυλουργικό Εργαστήρι μας δημιούργησε πίνακες ζωγραφικής που θα κοσμήσουν τρία νεότευκτα πλοία, Prudent Warrior, Reliable Warrior, Dilos Warrior.
Τους ευχόμαστε Καλές Θάλασσες.
Το ύψος της δωρεάς ανήλθε στο ποσό των 5.000 ευρώ.
 

Δωρεά του "ΔΕΣΜΟΣ"

Τον Ιανουάριο του 2017, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ, πρόσφερε στο Σωματείο μας, 1.600 λίτρα πετρελαίου και τρόφιμα για τις ανάγκες θέρμανσης και σίτισης των ενοίκων του Οικοτροφείου μας στα Καλύβια Αττικής.

Περισσότερα...

Δωρεά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέβας

Το Ίδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ", αναγνωρίζοντας την εκαιρετική συλλογική προσπάθεια και αγωνιστικότητα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Ευραπαϊκό Προτάθλημα του 2012, ενέκρινε δωρεά ύψους 1.250.000 ευρώ προς τιμήν των μελών της Εθνικής, με σκοπό το ποσό αυτό να διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της δωρεάς αυτής, ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέβας, υπέδειξε το Σωματείο μας ως αποδέκτη δωρεάς συνολικού ύψους 50.000 ευρώ.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 2

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο