Νέα δωρεά του Σωματείου Ειρήνη

Τα μέλη του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας "ΕΙΡΗΝΗ", για μία ακόμη φορά αποδεικνύουν την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους  για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων του Σωματείου μας, προσφέροντας με ΔΩΡΕΑ ηλεκτρογεννήτρια ικανή να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτροδότησης του συνόλου των εγκαταστάσεων μας στα Καλύβια Αττικής.

Η δωρεά ανέρχεται συνολικά στα 20.212 ευρώ και προσφέρει μόνιμη και αξιόπιστη λύση στο συχνό πρόβλημα των διακοπών στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.


.... στην Πρόεδρο κυρία Γεωργαντά και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΕΙΡΗΝΗ

Δωρεά από την Ένωση Μαζί για το Παιδί

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" έμπρακτα βρίσκεται για μία ακόμη φορά κοντά μας με τη δωρεά τροφίμων για τους ενοίκους του Οικοτροφείου και των ΣΥΔ του Σωματείου μας.
Απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Δωρεά του Σωματείου ΕΙΡΗΝΗ

Το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας "ΕΙΡΗΝΗ", ανταποκρινόμενο πρόθυμα και άμεσα στις ανάγκες του Σωματείου μας, προσέφερε την επίπλωση, τον ιματισμό (σεντόνια, κουβερλί και παπλώματα) δωρεά ύψους 23.549 ευρώ, καθώς και ένα ψυγείο και ένα καταψύκτη (επαγγελματικά) κόστους 4.000 ευρώ, για τις ανάγκες των ενοίκων των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στα Καλύβια Αττικής.   

Ευχαριστούμε θερμά και εκτιμούμε ιδιαιτέρως την πράξη αυτή.

ΔΕΝΤΑΚΗΣ ΑΕ - Δωρεά

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς, οι εξυπηρετούμενοι και οι εργαζόμενοι του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», ευχαριστούν θερμά την εταιρία εμπορίας φρούτων και λαχανικών Δεντάκης ΑΕ για το ειλικρινές, έμπρακτο, διαρκές ενδιαφέρον καθώς και για τη στήριξη που η εταιρία παρέχει στην υλοποίηση του έργου και των στόχων μας.

Η συμβολή της - όλα αυτά τα χρόνια - στην ποιοτική διατροφή των νέων μας, στο Οικοτροφείο και στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης,  αλλά και πρόσφατα με την κάλυψη του κόστους συντήρησης και επισκευών του σχολικού λεωφορείου της Δομής των Καλυβίων, καθώς επίσης και για τις ανάγκες εξωραϊσμού και οργάνωσης των αιθουσών εκπαίδευσης του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας στον Πειραιά, είναι καθοριστική, μας συγκινεί και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που φροντίζουμε καθημερινά.

 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - Δωρεά

Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά το Σωματείο - μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - "Μαζί για το Παιδί" για την ευγενική προσφορά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, ζάχαρη, λάδι, δημητριακά, γάλα κλπ) προς τους εξυπηρετούμενους του Οικοτροφείου και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στα Καλύβια Αττικής.

O ΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ 28/2/2023

Για μία ακόμη φορά ο ΔΕΣΜΟΣ, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημά μας, έδωσε λύση στο πρόβλημα θέρμανσης των Δομών του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ" στα Καλύβια Αττικής και στον Πειραιά, παραδίδοντας σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2023 πετρέλαιο θέρμανσης συνολικής ποσότητας 2.280 λίτρων.

Διοίκηση, γονείς και εργαζόμενοι, απευθύνουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  

Δωρεά από τον ΔΕΣΜΟ

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, δεχθήκαμε την ευγενική χορηγία 2000 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης από τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "Δεσμός".
Ένα θερμό ευχαριστώ από όλους τους ενοίκους του Οικοτροφείου και των Δύο Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης!"

Δωρεά της UNITAIR

Μάρτιος 2021

Με ιδιαίτερη χαρά, παραλάβαμε από την εταιρία Unitair έναν ολοκαίνουριο και χρησιμότατο αεροσυμπιεστή που θα αναβαθμίσει το ξυλουργικό μας εργαστήρι.
Απευθύνουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!


Δωρεά της LaVacheQuiRitGreece

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την εταιρεία @LaVacheQuiRitGreece για τη ΔΩΡΕΑ 76 συσκευασιών La Vache Qui Rit Original και 38 συσκευασιών La Vache Qui Rit Light στους ενοίκους του Οικοτροφείου μας στα Καλύβια Αττικής.
Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα εμψύχωσης "οι Άγγελοι της Χαράς" για την συμβολή στην πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και χαρούμενες γιορτές με ασφάλεια.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 3

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο