ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ. στο προαύλιο του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τους μαθητές, τους δασκάλους και τη συμπαράσταση των  γονέων των μαθητών  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν
Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκ μέρους του Προέδρου κου Ε. Μαρινάκη, η σύζυγος κα Αθανασία Μαρινάκη καθώς και ο κύριος Β. Τοκάκης.
ο Πρόεδρος Γ. Λυμβαίος και ο γ.γ κος Γ. Νάστας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ),
Από την Ένωση Αρχιπλοιάρχων ο κύριος Μηνόγιαννης
Από τη Λέσχη Αρχιμηχανικών οι κύριοι Πρίντεζης και  Μουρατίδης
Από την Ένωση Πλοιάρχων ο κύριος Βλάχος
Από την ΠΟΣΣΑΕΝ ο κος Λάσκαρης
Από την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ο κύριος Τραϊφόρος
καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι και υποστηρικτές της δράσης του Σωματείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και το Δ/ντή του ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ κο Καρούμπα Στάθη που μας διέθεσε 100 καθίσματα για την ημέρα της γιορτής.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς και τους μαθητές καθώς και το Δ/ντή με τους Δασκάλους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. Η συνεργασία μας υπήρξε εποικοδομητική, γόνιμη και πολύ αποτελεσματική για την προσπάθεια που καταβάλουν τα Άτομα με Αναπηρία για άρση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσα από δραστηριότητες εξοικείωσης με τη «διαφορετικότητα».

 

Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο