Ηχογράφηση του τραγουδιού μας

Οι Γλάροι στο Αργώ (μουσική και στίχοι Νικήτας Μαυρογιάννης)

Τραγουδούν οι : Δημήτρης Σ, Κωσταλία Δ, Κατερίνα Μ, Γιώργος Β, Ολυμπία Σ,Ουρανία Μ, Μαρία Ξ, με τις Δασκάλες τους Μάντη Γαρμπή, Σταυρούλα Βεργοπούλου και τον μουσικό του Κέντρου Νικήτα Μαυρογιάννη.Το τραγούδι ηχογραφήθηκε την Τρίτη 8 Μαίου 2018, στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ :
Τον Δ/ντή του ραδιοφωνικού Σταθμού, κύριο Κώστα Δαντίλη, που αγκάλιασε πρόθυμα το αίτημά μας, τον ηχολήπτη κύριο 'Αγγελο Παπά για την πραγματοποίηση της ηχογράφησης και την απέραντη υπομονή του, την κυρία Φοίβη Κωνσταντέλλου για τη θερμή υποδοχή στις εγκαταστάσεις του Σταθμού.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη συνάδελφο κυρία Γαρμπή Μάντυ που οργάνωσε τη δράση, το κύριο Νικήτα Μαυρογιάννη για σύνθεση του τραγουδιού και στα παιδιά του προγράμματος που προσέφεραν τις γλυκιές φωνές τους.

Στα πλαίσια του προγράμματος "Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε 'Ατομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους" στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2014-2020.
Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο