Το παραμύθι του ΑΡΓΩ

Στα πλαίσια δημιουργίας ενός τολμηρού εγχειρήματος, συγγραφής ενός παραμυθιού για τη διαφορετικότητα, μαθητές και εκπαιδευτές από κοινού το αφηγήθηκαμε και το ηχογράφησαμε!!!Οι μαθητές μας το διασκέδασαν και το βίωσαν σαν μια ξεχωριστή εμπειρία. Ιδιαίτερη ευχαριστία στο μουσικό-τραγουδιστή κ. Λεμπέση Γιώργο που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με θέρμη το όλο εγχείρημα και ο οποίος προσεχώς βάζοντας το μεράκι του και την εμπειρία του θα έχει έτοιμο το cd με το παραμύθι μας! Ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρώσουμε το παραμύθι μας με την εικονογράφηση και έκδοση αυτού!
Τις φωνές τους ένωσαν μαθητές του πρωινού και του απογευματινού προγράμματος Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482
του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Οι εκπαιδευτικοί
Μάντη Γαρμπή
Νικήτας ΜαυρογιάννηςΈδρα Σωματείου

Οικοτροφείο