Το ΔΙΚΟ ΜΑΣ παραμύθι

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι όσοι εργαζόμαστε στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου «Η ΑΡΓΩ», αισθανόμαστε υπερήφανοι που η προσπάθεια και η συνεργασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών της πρωινής και της απογευματινής λειτουργίας του Κέντρου, είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία και την ολοκλήρωση του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ παραμυθιού.Μαθητές και εκπαιδευτικοί ενεπλάκησαν δημιουργικά σε όλες τις φάσεις της δημιουργίας, από τη συγγραφή, την εικονογράφηση έως και την ηχογράφηση του παραμυθιού σε ψηφιακό δίσκο.
Ειδική μνεία είναι απαραίτητο να γίνει στην Ειδική Παιδαγωγό κυρία Μάντη Γαρμπή που ενέπνευσε και κινητοποίησε μαθητές και εκπαιδευτικούς, τον μουσικοπαιδαγωγό του Κέντρου μας κύριο Νικήτα Μαυρογιάννη για τις συνθετικές του ικανότητες και τη μουσική επένδυση, την κυρία Χρυσή Φουντέα εικονογράφο του παραμυθιού, το Γιώργο Λεμπέση τραγουδιστή-μουσικό παραγωγό, το Γιώργο Γαρμπή γραφίστα και την εκτυπωτική μονάδα 12 printings. Συγχαρητήρια και μπράβο στους μαθητές μας που μας έκαναν υπερήφανους.
Το παραμύθι μας θα διατίθεται από το Σωματείο μας όπως επίσης θα διατεθεί και στο Χριστουγεννιάτικο bazaar. Πραγματική τύχη να δουλεύεις μαζί τους: Άγγελος Κ., Αργυρώ Σ., Γιώργος Β., Δήμητρα A., Ειρήνη Λ., Ιάσων Σ., Κανέλα Κ., Κωσταλία Δ., Λευτέρης Σ., Μαρία Ξ., Μιχάλης Μ., Ολυμπία Σ., Ουρανία Μ., Παναγιώτης Κ., Στέλιος Α., Στέφανος Χ., Φώτης E.,
Η έκδοση του παραμυθιού χρηματοδοτήθηκε από την Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο