Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Επίσκεψη ωφελουμένων στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, οι οποίοι με την προτροπή της εικαστικής ψυχοθεραπεύτριας του μουσείου συμμετείχαν στο έργο L’ Arbre a Palavres του Βέλγου Καλλιτέχνη, Stephan Goldrajch. Το έργο στέλνει μηνύματα για την ειρήνη, την πολυπολιτισμικότητα αλλά και την αξία του να είσαι διαφορετικός, να μπορείς να ομορφύνεις τον κόσμο του οποίου είσαι αναπόσπαστο κομμάτι.

Στο έργο συμμετείχαν ωφελούμενοι από πολλές οργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδος που με νήμα δημιούργησαν εκπληκτικές πλεξούδες οι οποίες κόσμησαν το «δέντρο» της ειρήνης και της ζωής.

Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»


Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο