ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μπορείς? Μπορώ!

Τι συμβαίνει όταν ο "κακός" Λύκος συναντάει την ...Χιονάτη? Όταν η Φαντασία, συναντάει την Θέληση?
Τι συμβαίνει άραγε όταν σε έναν παράλληλο κόσμο, ένα αγόρι με την βοήθεια ενός κοριτσιού αποφασίζει να διαβεί τον δρόμο που οδηγεί στην Αγάπη?
Εκεί όλα αλλάζουν, ο "κακός" Λύκος δεν είναι τελικά τόσο κακός, απλά φοβάται και όταν φοβόμαστε δεν μπορούμε να διαβούμε τον δρόμο της Αγάπης.
Τα παιδιά όμως είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν πως το μόνο που χρειάζεται είναι "...οι 3 μαγικές λέξεις,
Θάρρος, Συνεργασία, Προσφορά και τσουπ!! ...φτάσαμε στην Αγάπη!"
Ένα έργο για μικρούς και μεγάλους, ένα έργο που μας θυμίζει ότι "το αντίθετο της Αγάπης δεν είναι το Μίσος, αλλά...ο Φόβος".

Ώρα έναρξης: 10.00πμΠαρουσίαση Αγγέλων Χαράς στο Σωματείο Αργώ
Κλείνοντας τον κύκλο δράσεων της σεζόν 2017-2018 στο Σωματείο «Η Αργώ», «οι Άγγελοι της Χαράς» θα παρουσιάσουν μια μουσικοθεατρική εκδήλωση.
Η εκδήλωση αυτή είναι το αποτέλεσμα του καλλιτεχνικού προγράμματος «Μουσική και Κίνηση» που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2017 με τις δύο ομάδες του «Αργώ», με καλλιτέχνες- εμψυχώτριες τις Anna Böhmig, μουσικό και μουσικοθεραπεύτρια και την Αγάθη Κάλτσα, ηθοποιό.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παράσταση «Μπορείς; Μπορώ» από την θεατρική ομάδα των Αγγέλων της Χαράς με τους Αγγελική Βούλγαρη, Βασίλης Παναγιωτίδης και Anna Böhmig

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Μουσική και Κίνηση» μπορεί να έχει διάρκεια 4 ή 9 μήνες και στοχεύει στην καλύτερη κοινωνικοποίηση των παιδιών, χρησιμοποιώντας σαν εργαλεία συνδυασμένες τέχνες από διαφορετικά πεδία. Το παιχνίδι μέσω της μουσικής και του χορού λειτουργεί θετικά στην ενίσχυση της δημιουργικότητας, την προσαρμοστικότητα στην ομάδα και την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης. Μέσα από τους ήχους, τη φωνή, την κίνηση και το τραγούδι τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται δημιουργικά, να συγκεντρώνονται και να συνεργάζονται.
Οι «Άγγελοι της Χαράς» είναι μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία με στόχο να απαλύνει και να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των ανθρώπων που βιώνουν μια δύσκολη περίοδο στη ζωή τους.
Για να το πετύχει αυτό απασχολεί επαγγελματίες καλλιτέχνες (ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές, ζωγράφους, μουσικοθεραπευτές), ειδικά εκπαιδευμένους, που έχουν και αυτοί σαν κοινό όραμα να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ώστε να ανοίξουν και πάλι ένα παράθυρο στην ελπίδα.

www.angelsofjoy.gr

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο