Newsletter Δεκέμβριος 2020

Αγαπητοί μας φίλοι
Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό νέο έτος, με υγεία, θετική διάθεση, αισιοδοξία, ευημερία και όμορφες στιγμές χωρίς φόβο.
Ο Δεκέμβριος ήταν μήνας προσμονής, ελπίδας και προσφοράς με άρωμα Χριστουγέννων και προετοιμασίες για τη γιορτινή περίοδο.
Οι ωφελούμενοί μας συμμετείχαν στην κατασκευή επίκαιρων προϊόντων και στην παρασκευή εδεσμάτων που «μύριζαν» Χριστούγεννα, τηρώντας πάντα όλους τους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας με τη χρήση μάσκας και τη διενέργεια συχνών τεστ για τον νέο κορωνοϊό από στελέχη της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ.



Με ιδιαίτερη χαρά και πνεύμα αλληλεγγύης, συγκεντρώσαμε αγαθά και τρόφιμα που προσέφεραν συνάδελφοι, γονείς των παιδιών μας, φίλοι, εταιρίες και καταστηματάρχες του Δήμου Πειραιά, για λογαριασμό της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» που καθημερινά βοηθάει και σιτίζει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία εργαζομένων του Κέντρου Διημέρευσης στον Πειραιά, μια πράξη με ενσυναίσθηση και ως ανταπόδοση της αλληλεγγύης που το Σωματείο μας εισπράττει καθημερινά.



Αντίστοιχα δεχθήκαμε προσφορά  από την εταιρεία @LaVacheQuiRitGreece 76 συσκευασιών La Vache Qui Rit Original και 38 συσκευασιών La Vache Qui Rit Light για τους ενοίκους του Οικοτροφείου μας στα Καλύβια Αττικής.



Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας να σας ευχηθούμε το 2021 να σας προσφέρει υγεία, χαρά και να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας.
Οι ωφελούμενοι, οι εργαζόμενοι και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».
Δικαιούχος της Πράξης με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο