Αναζήτηση Εργοθεραπευτή

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στον Πειραιά του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", αναζητά έναν/μία εργοθεραοευτή/εργοθεραπεύτρια, για 5θήμερη απογευματινή απασχόληση. Θα συναφθεί Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και είναι απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Συνεργασία στα πλαίσια της Πράξης με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»


Αποστολή βιογραφικών έως 21 Ιουλίου 2019, στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο