ΠΑΣΧΑ 2021

Newsletter Μάρτιος 2021

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες η «ΑΡΓΩ» σας εύχεται καλό και χαρούμενο μήνα!!!
Η Άνοιξη έφτασε φέρνοντας τον αέρα της ελπίδας και της αναγέννησης! Και επειδή κανένας χειμώνας δεν κρατάει για πάντα έτσι και η Άνοιξη πήρε πάλι τη σειρά της με τα χρώματα και τα αρώματά της. Έτσι και εμείς δραττόμεθα της ευκαιρίας και ξεκινάμε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν χάνουμε το χαμόγελό μας και συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από την ομορφιά της φύσης, τις παραδόσεις μας, τις γιορτές που αποτελούν πάντα ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών που δεν το ευνοούν…

Περισσότερα...

Covid free

Κατά τη διενέργεια Covid19 tests, στο σύνολο του προσωπικού και των ωφελούμενων του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στον Πειραιά, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2021, το Κέντρο μας είναι ......Ευχαριστούμε τα στελέχη του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια των tests.

Newsletter Φεβρουάριος 2021

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας η «Αργώ» σας εύχεται καλό μήνα!!!!Αφήνουμε πίσω μας τον παγωμένο Φεβρουάριο έχοντας ήδη μπει σε ρυθμούς αποκριάς!!!Η πολυπόθητη Άνοιξη ήρθε ελπίζοντας να φέρει μόνο χαρές και εικόνες όμορφες σε όλους μας!!!

Οι όποιες δυσκολίες που διανύουμε αυτόν τον καιρό ενδυνάμωσαν την ανάγκη μας για δημιουργία και ενίσχυσαν, πολλαπλασίασαν το κέφι μας καθώς ο χώρος του σχολείου μας για μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι πάνω από όλα ένας χώρος που μας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, να δράσουμε, να δημιουργήσουμε. Μα πάνω από όλα ο χώρος του σχολείου μας υπάρχει για να μοιραζόμαστε και να αισθανόμαστε από κοινού μια πλειάδα συναισθημάτων.

Περισσότερα...

"Μήδεια"

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Σωματείου "Η ΑΡΓΩ", παρέμεινε κλειστό λόγω της κακοκαιρίας "Μήδεια" από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2021, σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ.πρωτ.:Δ11/Γ.Π.οικ.6925/204/15.02.2021 και υπ’ αριθμ. πρωτ. 778/16.02.2021, αποφάσεις της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.


Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο