ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στη Διοίκηση και το προσωπικό του Plaza Resort Hotel για την άμεση ανταπόκρισή τους για παροχή προσωρινού καταφυγίου κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς την Παρασκευή 15/7/2022, στα Καλύβια Αττικής, πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του Οικοτροφείου και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ του Σωματείου μας.

Ιούνιος 2022

Καλημέρα και καλό μήνα αγαπημένοι μας μαθητές, γονείς, φίλοι και συνεργάτες του Αργώ.
Ο Ιούνιος ήταν ένας από τους πιο δημιουργικούς και συγχρόνως ένας από τους πιο διασκεδαστικούς μήνες.
Αρχίσαμε με εκδρομούλες στη θάλασσα και παιχνίδι στα μεγάλα πάρκα!!!

Περισσότερα...

Μάιος 2022

Καλημέρα και καλό μήνα αγαπημένοι μας μαθητές, γονείς φίλοι και συνεργάτες του Αργώ!!!

Ο Μάης ήταν ένας γεμάτος μήνας με πολλές δραστηριότητες. Τα εξωτερικά προγράμματα ήταν αρκετά, γιατί ο καιρός ήταν ο ιδανικός !!!!! Μετά από έναν βαρύ χειμώνα!!!

Περισσότερα...

Blue Park Pireaus

Στα πλαίσια της δράσης ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Πειραιά, το ΚΔΗΦ του Σωματείου Η ΑΡΓΩ στον Πειραιά συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του διήμερου 28 και 29 Μαίου 2022 BLUE RARK PIREAUS με σκοπό να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ειδικότερα των μικρών παιδιών προς την κατεύθυνση της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Οργανώσαμε λοιπόν διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους που μαζί με τους γονείς τους επισκέφθηκαν τον χώρο, και προσπαθήσαμε να διδάξουμε με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο αλλά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για συνύπαρξη με τη διαφορετικότητα.

 

ID Games

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του ΚΔΗΦ ΠΕΚ/ΑμεΑ στην εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων του Έργου ID GAMES, ο Φορέας μας έδωσε το παρόν την Πέμπτη 26/5/2022 στο Σεράφειο με δέκα ωφελούμενους και δύο εκπαιδευτές. Εκεί ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και είχαν την ευκαιρία βιωματικής προσέγγισης με την συμμετοχή σε ένα από τα παιγνίδια.


Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο