Newsletter Μάρτιος 2021

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες η «ΑΡΓΩ» σας εύχεται καλό και χαρούμενο μήνα!!!
Η Άνοιξη έφτασε φέρνοντας τον αέρα της ελπίδας και της αναγέννησης! Και επειδή κανένας χειμώνας δεν κρατάει για πάντα έτσι και η Άνοιξη πήρε πάλι τη σειρά της με τα χρώματα και τα αρώματά της. Έτσι και εμείς δραττόμεθα της ευκαιρίας και ξεκινάμε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν χάνουμε το χαμόγελό μας και συνεχίζουμε να εμπνεόμαστε από την ομορφιά της φύσης, τις παραδόσεις μας, τις γιορτές που αποτελούν πάντα ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών που δεν το ευνοούν…

Εκπαιδευτικοί και μαθητές από κοινού οργανώνουν και πλουτίζουν τις μέρες τους στο σχολείο μας δημιουργώντας, τολμώντας, διασκεδάζοντας δίνοντας στην καθημερινότητα μια άλλη αξία και ματιά.
Ο Μάρτης συναντά την κυρά-Σαρακοστή, που φορά μαρτάκι να μην την κάψει ο ήλιος του καλοκαιριού μιλώντας για τους ήρωες σμιλεύοντάς τους πάνω στο ξύλο και στη μνήμη τους…γελούν και φτιάχνουν μαζί έναν μεγάλο χαρταετό να πετά ψηλά στον ουρανό και να ταξιδεύει ανάλαφρος μεταφέροντας μια σειρά από ευχές όπως: γενναιοδωρία, ευημερία, χαρά…
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τη λαχτάρα της επόμενής μας διαδικτυακής συνάντησης και την προσμονή πως όταν τελειώσουν όλα θα χαρούμε πολύ να υποδεχτούμε στο σχολείο μας όλους εσάς που στηρίζετε την προσπάθειά μας, να δείτε από κοντά όλα όσα οι μαθητές μας φτιάχνουν με δύναμη ψυχής και να ανταλλάξουμε φιλιά πολλά και ζεστές αγκαλιές!!!

Ενδεικτικές κατασκευές και δραστηριότητες μηνός Μαρτίου:

  • Φτιάξαμε το Μάρτη με τα «μαρτάκια» του για τα χέρια των μαθητών μας
  • Αποτυπώσαμε τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης σε ξύλο
  • Ετοιμάσαμε την κυρά Σαρακοστή
  • Διακοσμήσαμε με χαρταετούς το προαύλιό μας
  • Μιλήσαμε για τη στοματική υγιεινή παίζοντας
Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο