Μάρτιος 2022

Καλό μήνα αγαπημένοι μαθητές, γονείς, συνεργάτες και φίλοι του "Αργώ".

Ο Μάρτιος ήταν ένας χειμωνιάτικος μήνας, όμως αυτό δε μας πτόησε καθόλου.
Αρχίσαμε με πολύ κέφι και ξεφάντωμα της Αποκριάς. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε και γελάσαμε με την καρδιά μας.
Μόλις ξεμύτησε ο ήλιος..... πήγαμε βόλτα στη θάλασσα. Το θαλασσινό αεράκι μας τόνωσε τη διάθεση και ευχαριστηθήκαμε περίπατο!!!
Στις κρύες μέρες του Μαρτίου βγήκαμε για ζεστή σοκολάτα, γλυκάκι και καλή παρέα.
Χρειάζεται κι αυτό!!!
Η έξοδος θέλει και παρέα.... οπότε στο επόμενο καφεδάκι μας γίναμε πολλοί!!!!


Η χαρά μας θόλωσε όταν μάθαμε για την Ουκρανία.... Εμείς όμως υποστηρίζουμε την ΕΙΡΉΝΗ και γι αυτό την αποτυπώσαμε σε μια μεγάλη αφίσα!!!
Φτιάξαμε την Άνοιξη, αν και μας άργησε λιγάκι.... Φτιάξαμε λουλουδάκια, χελιδονάκια, και μας έφτιαξε ξαφνικά η διάθεση!!!
Περπατήσαμε στην παλιά Αθήνα και την απολαύσαμε σε κάθε της δρόμο
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γίναμε τεχνίτες . Δημιουργήσαμε τρισδιάστατα παιχνίδια για να παίζουμε με χαρά!!! ☺️
Και τέλος..... Φτιάξαμε λαμπάδες, πασχαλινά καλαθάκια για δώρα, και πολλά πολλά ακόμα όμορφα πράγματα, για το πασχαλινό μπαζάρ μας, γιατί το ΠΆΣΧΑ πλησιάζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι!!!!
Ευχαριστούμε τους μαθητές μας, τους γονείς τους, τους φίλους μας και τους συνεργάτες μας που δεν παύουν ποτέ να μας υποστηρίζουν.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στα παιδιά μας!!!Τους αξίζει...



Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο