Newsletter Απρίλιος 2021

Διανύοντας αισίως τη Μεγάλη Εβδομάδα φροντίσαμε να εκμεταλλευτούμε κάθε σπιθαμή δημιουργικού χρόνου. Με περισσή αγάπη αυτόν τον ιδιαίτερο Απρίλη πήραμε μέρος σε ποικίλες δράσεις και δημιουργήσαμε μια σειρά από χειροποίητα έργα με σκοπό να υποδεχτούμε το Πάσχα.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Αυτισμού - παγκόσμια ημέρα αφύπνισης για τον Αυτισμό, μαθητές και εκπαιδευτές μαζί δημιούργησαν ένα βίντεο με σκοπό να ενημερώσουν, καταγράψουν, αποτυπώσουν μέσω της φωνής των ίδιων των μαθητών με τρόπο απλό και κατανοητό τι είναι ο Αυτισμός και πως αυτός βιώνεται από κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
https://www.facebook.com/362193444170370/videos/820222908613669

Επιπρόσθετα στα πλαίσια διοργάνωσης από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και του Race for Autism πήραμε μέρος στον εικονικό αγώνα (περπάτημα 3χλμ) με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τον αυτισμό. Μαζί με τους μαθητές μας μεταφέραμε και εμείς το δικό μας μήνυμα ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!
Στο σχολείο μας επίσης δεν χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να επικοινωνούμε και να διασκεδάζουμε με πολλή μουσική και τραγούδι…
https://www.facebook.com/362193444170370/videos/201427384789230

Αγαπάμε τις κατασκευές και γι’ αυτό δημιουργήσαμε μαζί με τους μαθητές για τους μαθητές και τις οικογένειές τους χειροποίητα ξύλινα πασχαλινά διακοσμητικά, πασχαλινές κάρτες και φυσικά λαμπάδες σε κάθε λογής μοτίβα και χρώματα!!!

Σύσσωμο το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με ειδικές Ανάγκες η «ΑΡΓΩ» εκφράζει προς όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, τους φίλους, τους συνεργάτες και συμπαραστάτες στο έργο του τις πιο θερμές ευχές με την ελπίδα πως όταν η πανδημία τελειώσει να ανταμώσουμε όλοι και πάλι μαζί!!!

Το φως της Ανάστασης να φέρει ψυχική ανάταση, υγεία και ευημερία στις ζωές όλων μας!!!

Πράξη με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία»

 
Text Size

Ανακοινώσεις

Δωρεά Desmos

Η Διοίκηση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ", ευχαριστεί θερμά την Desmos Non Profit Foundation για την διαρκή υποστήριξή της.

Έδρα Σωματείου

Οικοτροφείο